Close
Menu

Vacancies

Please select your country and city for an overview of our career opportunities and logistic jobs. Is your ideal position currently not listed, but do you trust in your added value for our internationally oriented logistics company? We welcome your open application and resume, and look forward to be persuaded by why you think you should work in the position you propose to us.

Assistant Transport Planner

Location : Tegelen, Netherlands
Job area: Office
Date: June 11, 2019

Ben jij op zoek naar een actieve en afwisselende baan in de logistiek? Werk je graag in een innovatieve internationale omgeving waar de sfeer collegiaal en informeel is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Over je nieuwe werkgever en team
Ewals Cargo Care is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1906 en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het heeft een Europees intermodaal netwerk met een sterke focus op het inrichten en optimaliseren van logistieke ketens. Bij Ewals werken circa 2200 medewerkers vanuit 17 vestigingen uit heel Europa. Ondanks de grootte van het bedrijf, zijn er intern korte communicatielijnen. Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeert ook in de ontwikkeling van de werknemers. Bekijk eens dit filmpje voor meer informatie over de organisatie.

Read more

Trucking Planner

Location : Timisoara, Romania
Job area: Office
Date: August 17, 2018

Are you looking for a challenging job in logistics? Do you enjoy working in an innovative environment where the atmosphere is harmonious and informal? Then this might be the job for you!

About your new employer

In 1906, Alfons Ewals founded our company with a horse, a cart and a lot of ambition. Over a century later, the 4th Ewals generation proudly carries on his legacy in our family company. Today, Ewals Cargo Care creates innovative logistics products for our customers and for the industry. We develop intelligent systems and processes, which we continuously develop to stay ahead of the curve and solve the latest challenges in logistics.

Take a look at the Ewals movie for more information on the organization.

To expand our team at location Timisoara we are looking for a

Trucking Planner

The challenge of this role involves interaction with drivers, dispatchers and transport companies in different countries within Europe, being multitasking and accurate in verifying, informing and providing proper solutions to operational matters.

Read more

Repairs Planner

Location : Tegelen, Netherlands
Job area: Office
Date: May 7, 2019

Ben jij op zoek naar een actieve en afwisselende baan in de techniek en logistiek? Werk je graag in een innovatieve internationale omgeving waar de sfeer collegiaal en informeel is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Over je nieuwe werkgever en team
Ewals Cargo Care is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1906 en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het heeft een Europees intermodaal netwerk met een sterke focus op het inrichten en optimaliseren van logistieke ketens. Bij Ewals werken circa 2200 medewerkers vanuit 17 vestigingen uit heel Europa. Ondanks de grootte van het bedrijf, zijn er intern korte communicatielijnen. Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeert ook in de ontwikkeling van de werknemers.
Bekijk eens dit filmpje voor meer informatie over de organisatie.

Als afdeling zijn we verantwoordelijk voor eigen getrokken eenheden ( 3700 trailers ) en voor derde acteren we onder de naam European Fleet Control ( 1500 trailers ).
De Fleetcontrol afdeling waar jij komt te werken bestaat uit 15 medewerkers. Als team ben je verantwoordelijkheid voor de optimale technische inzetbaarheid van de trailervloot bij Ewals Cargo Care B.V. Van onderhoudsplanning tot pech onderweg. Daarnaast oefenen wij ook nog fleetmanagement uit voor andere transport bedrijven

In verband met uitbreiding van ons wagenpark en een breder takenpakket, hebben wij behoefte aan versterking van ons team op de afdeling Fleetcontrol in Tegelen. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren fulltime Repairs Planner.
 

Read more

Assistant Freight Management Planner - Interzuid Transport

Location : Tegelen, Netherlands
Job area: Office
Date: October 24, 2018

Interzuid Transport B.V., gevestigd te Tegelen is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het verzorgen van internationaal transport en expeditie en maakt o.a. gebruik van de logistieke faciliteiten binnen de Ewals Group, een netwerk dat al jarenlang bestaat en zich laat kenmerken door kwaliteit.

Interzuid Transport B.V. is onderdeel van de Ewals Group; een internationale logistieke dienstverlener die een vooraanstaande positie inneemt op de internationale transport- en distributiemarkt. Met een eigen netwerk van kantoren, transportondernemingen en warehouses zijn wij in staat om klanten een totaalpakket aan te bieden. Met een vloot van ruim 3000 eenheden bieden onze ruim 2000 medewerkers in 16 landen aan diverse Europese topbedrijven in o.a. de automobiel-, retail- en elektronica-industrie een optimale dienstverlening.

Ter versterking van ons team op onze vestiging in Tegelen, zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur) Assistant Freight Management Planner.

Read more

Administratief Medewerker Trucking

Location : Venlo, Netherlands
Job area: Office
Date: May 20, 2019

Ben jij op zoek naar een actieve en afwisselende baan? Werk je graag in een innovatieve internationale omgeving waar de sfeer collegiaal en informeel is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Over je nieuwe werkgever en team
Ewals Cargo Care is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1906 en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het heeft een Europees intermodaal netwerk met een sterke focus op het inrichten en optimaliseren van logistieke ketens. Bij Ewals werken circa 2200 medewerkers vanuit 17 vestigingen uit heel Europa. Daarnaast beschikken we over 650 eigen trucks en 3000 trailers. Ondanks de grootte van het bedrijf, zijn er intern korte communicatielijnen. Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeert ook in de ontwikkeling van de werknemers.
Bekijk eens dit filmpje voor meer informatie over de organisatie.

In verband met uitbreiding van ons wagenpark en uitbreiding van onze service naar sub-contractors, hebben wij behoefte aan versterking van ons team, locatie Trafficport, Venlo. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren fulltime Administratief Medewerker Trucking (Fulltime).

Read more

Administrator Customer Service (Order Entry)

Location : Oldenzaal, Netherlands
Job area: Office
Date: May 27, 2019

Ben jij op zoek naar een actieve en afwisselende baan in de logistiek?
Werk je graag in een innovatieve internationale omgeving waar de sfeer collegiaal en informeel is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Over je nieuwe werkgever en team
Ewals Cargo Care is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1906 en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het heeft een Europees intermodaal netwerk met een sterke focus op het inrichten en optimaliseren van logistieke ketens. Bij Ewals werken circa 2.200 medewerkers vanuit 16 vestigingen verdeeld over heel Europa. Ondanks de grootte van het bedrijf, zijn er intern korte communicatielijnen. Ewals is continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeert continue in de ontwikkeling van de werknemers.

Gezien de aanhoudende groei van volumes zijn we voor de locatie Oldenzaal op zoek naar een fulltime beschikbare en accurate Administrator Customer Service (Order Entry).

Read more

Jr. ICT Infrastructuur Project Manager

Location : Tegelen, Netherlands
Job area: Office
Date: June 4, 2019

Ben jij op zoek naar een actieve en afwisselende baan in de logistiek? Werk je graag in een innovatieve internationale omgeving waar de sfeer collegiaal en informeel is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Over je nieuwe werkgever en team
Ewals Cargo Care is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1906 en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het heeft een Europees intermodaal netwerk met een sterke focus op het inrichten en optimaliseren van logistieke ketens. Bij Ewals werken circa 2.200 medewerkers vanuit 17 vestigingen uit heel Europa. Ondanks de grootte van het bedrijf, zijn er intern korte communicatielijnen. Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeert ook in de ontwikkeling van de werknemers.

Voor de locatie Tegelen, op zoek naar proactieve Jr. ICT Infrastructuur Project Manager.

Read more

Administratief Medewerker (Vakantiebaan)

Location : Tegelen, Netherlands
Job area: Office
Date: June 11, 2019

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor de zomerperiode?
Ter opvang van vakanties zijn wij voor een aantal weken op zoek naar een Administratief medewerker.

Over Ewals Cargo Care
Ewals Cargo Care is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1906 en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie. Bij Ewals werken circa 2200 medewerkers vanuit 17 landen uit heel Europa.
Bekijk eens dit filmpje voor meer informatie over de organisatie.

Read more

Junior Application Support

Location : Tegelen, Netherlands
Job area: Office
Date: June 13, 2019

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de logistiek? Werk je graag in een innovatieve internationale omgeving waar de sfeer collegiaal en informeel is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Over je nieuwe werkgever en team
Ewals Cargo Care is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1906 en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het heeft een Europees intermodaal netwerk met een sterke focus op het inrichten en optimaliseren van logistieke ketens. Bij Ewals werken circa 2200 medewerkers vanuit 17 vestigingen uit heel Europa. Ondanks de grootte van het bedrijf, zijn er intern korte communicatielijnen. Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeert ook in de ontwikkeling van de werknemers. Op deze manier zorgen we er, in combinatie met het zoeken naar oplossingen die kostenefficiënt en tegelijkertijd ook innovatief zijn, voor dat onze organisatie elke dag kan blijven groeien. Bekijk eens dit filmpje voor meer informatie over de organisatie.

Procesoptimalisatie en IT vallen binnen Ewals onder de afdeling ‘Corporate Information Management’ of CIM. Binnen de CIM-afdeling werken veel verschillende medewerkers die ondersteuning bieden aan alle afdelingen en (internationale) ondernemingen van de Ewals Group. Binnen de CIM afdeling ben jij de persoon die de bedrijfsapplicaties draaiende houdt en administratieve werkzaamheden verricht voor alle lopende projecten.

Ter versterking van ons team, locatie Tegelen, zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker

Junior Application Support

Als Jr. Application Support kom je in aanraking met alle business kritieke applicaties en de administratie van de lopende IT- projecten. We bieden een training on-the-job aan waardoor je, met behulp van je collega’s, optimale applicatiesupport kunt leveren. Daarnaast word je verantwoordelijk voor het beheren en opvolgen van de projectbudgetten en overleg je met de budgetverantwoordelijke in het geval van afwijkingen.

Read more

Kauffrau/-mann Spedition- und Logistikdienstleitungen

Location : Hamburg, Germany
Job area: Office
Date: April 3, 2019

Wir sind ein international tätiges Unternehmen der Speditions- und Logistikbranche mit 18 Niederlassungen in Europa. Zur Verstärkung unseres Teams in Hamburg suchen wir ab sofort eine(n) Kauffrau/-mann Spedition- und Logistikdienstleitungen.

Stellenbeschreibung

An unserem Standort Hamburg erwartet Dich ein abwechslungsreiches und verantwortungsvolles Aufgabengebiet mit allen Facetten, die ein Speditionsdienstleister zu bieten hat. Du bist unter anderem zuständig für die Abwicklung von Speditionssendungen sowie die Pflege von Kundenbeziehungen.

Read more

(Jr.) Business Process Engineer

Location : Tegelen, Netherlands
Job area: Office
Date: June 18, 2019

Ben jij op zoek naar een actieve en afwisselende baan in de logistiek? Werk je graag in een innovatieve internationale omgeving waar de sfeer collegiaal en informeel is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Over je nieuwe werkgever en team
Ewals Cargo Care is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1906 en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het heeft een Europees intermodaal netwerk met een sterke focus op het inrichten en optimaliseren van logistieke ketens. Bij Ewals werken circa 2200 medewerkers vanuit  17 vestigingen uit heel Europa. Ondanks de grootte van het bedrijf, zijn er intern korte communicatielijnen. Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeert ook in de ontwikkeling van de werknemers.
Bekijk eens dit filmpje voor meer informatie over de organisatie.

Ewals wil al zijn bedrijfsprocessen en –systemen zo veel mogelijk vereenvoudigen, verbeteren en zo efficiënt mogelijk maken. Zo zorgen we ervoor dat de organisatie elke dag kan blijven groeien door oplossingen te zoeken die kostenefficiënt zijn maar tegelijkertijd ook innovatief.

Procesoptimalisatie en IT vallen binnen Ewals onder de afdeling ‘Corporate Information Management’ of CIM. Binnen CIM werken veel uiteenlopende profielen die ondersteuning bieden aan alle afdelingen en (internationale) ondernemingen van de Ewals Group. In dit grote geheel ben jij de spil tussen de gebruikers van de bedrijfsapplicaties en het ICT-development team.

Ter versterking van ons team, locatie Tegelen, zijn wij op zoek naar een fulltime (Jr.) Business Process Engineer.

Read more

Disponent (m/w) Teil- und Komplettladungen (Zwickau)

Location : Zwickau, Germany
Job area: Office
Date: December 5, 2018
Read more

Disponent/-in / Kaufmann/-frau für Spedition und Logistikdienstleistung

Location : Hattingen, Germany
Job area: Office
Date: April 3, 2019

Disponent/-in / Kaufmann/-frau für Spedition und Logistikdienstleistung

Du besitzt ein hohes Engagement und möchtest dein Talent unter Beweis stellen?
Du möchtest aus deinem tristen Arbeitsumfeld heraus und bist bereit mit deinem nächsten großen Schritt deiner Vita das gewisse Etwas zu verleihen?
In Stresssituationen wirkst du gefasst und überwindest diese mit Gelassenheit?
Du sehnst dich nach jungen, dynamischen, zielstrebigen und erfolgreichen Mitstreitern?

Ewals Cargo Care gibt dir die Chance deine Ideen und Fähigkeiten in einem facettenreichen Arbeitsalltag zu verwirklichen. Frei nach dem Motto "fit for growth" werden Talente forciert und in ihren Entwicklungsmöglichkeiten unterstützt.
Unkonventionelle Karrierewege sind daher keine Seltenheit und spiegeln den rasanten Aufstieg in Hattingen wieder.

Wir sind ein in der vierten Generation geführtes Familienunternehmen, daher entspricht es dem Selbstverständnis, dass eine Vereinbarkeit zwischen Familie und Beruf möglich ist.
Denn eine gesunde Work Life Balance ist der Schlüssel zu unserem bisherigen Erfolg.

Read more

Ausbildung als Kaufmann/-frau für Spedition und Logistikdienstleistungen 2019

Location : Hattingen, Germany
Job area: Office
Date: April 3, 2019

Ausbildung als Kaufmann/-frau für Spedition und Logistikdienstleistungen 2019

Du besitzt ein hohes Engagement und möchtest dein Talent unter Beweis stellen?
Du möchtest keine triste Ausbildung und bist bereit mit deinem nächsten großen Schritt deiner Vita das gewisse Etwas zu verleihen?
In Stresssituationen wirkst du gefasst und überwindest diese mit Gelassenheit?
Du sehnst dich nach jungen, dynamischen, zielstrebigen und erfolgreichen Mitstreitern?

Cargo Care gibt dir die Chance deine Ideen und Fähigkeiten in einem facettenreichen Arbeitsalltag zu verwirklichen.
Frei nach dem Motto „fit for growth“ werden Talente forciert und in ihren Entwicklungsmöglichkeiten unterstützt.
Unkonventionelle Karrierewege sind daher keine Seltenheit und spiegeln den rasanten Aufstieg in Hattingen wieder.

Werde Teil eines engagierten und dynamischen Teams in einem erfolgreichen und innovativen Unter­nehmen, das zu den Marktführern der Branche gehört.
Wir bieten einen zukunftssicheren Arbeitsplatz in einem angenehmen und familiären Arbeitsumfeld. Als Dienstleistungsanbieter ist Ewals Cargo Care vom
Einsatz und der Professionalität seines Personals abhängig. Unsere Mitarbeiter sind der Schlüssel unseres Erfolges und wir sind stolz darauf, dass während
der letzten 100 Jahre eine einzigartige "Familien"-Kultur an Engagement und Loyalität gewachsen ist.

Read more

Kauffrau/-mann Spedition- und Logistikdienstleistungen - gerne auch Quereinsteiger

Location : Cologne, Germany
Job area: Office
Date: April 3, 2019

Wir sind ein international tätiges Unternehmen der Speditions- und Logistikbranche mit 18 Niederlassungen in Europa. Zur Verstärkung unseres Teams in Köln suchen wir ab sofort eine(n)

Kauffrau/-mann Spedition- und Logistikdienstleistungen - gerne auch Quereinsteiger

Read more

Expediteur

Location : Tegelen, Netherlands
Job area: Office
Date: January 28, 2019

Interzuid Transport B.V., gevestigd te Venlo is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het verzorgen van internationaal transport en expeditie en maakt o.a. gebruik van de logistieke faciliteiten binnen de Ewals Group, een netwerk dat al jarenlang bestaat en zich laat kenmerken door kwaliteit.

Interzuid Transport B.V. is onderdeel van de Ewals Group; een internationale logistieke dienstverlener die een vooraanstaande positie inneemt op de internationale transport- en distributiemarkt. Met een eigen netwerk van kantoren, transportondernemingen en warehouses zijn wij in staat om klanten een totaalpakket aan te bieden. Met een vloot van ruim 3000 eenheden bieden onze ruim 2000 medewerkers in 16 landen aan diverse Europese topbedrijven in o.a. de automobiel-, retail- en elektronica-industrie een optimale dienstverlening.

Ter versterking van ons team op onze vestiging in Venlo, zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur) Expediteur.

Read more

Sales Manager

Location : Turku, Finland
Job area: Office
Date: March 8, 2019

Ewals Cargo Care is a Dutch logistics service provider established in 1906. In Europe the Ewals Group employs 2.300 employees within 18 countries and 50 sites. We operate with 3.850 Mega Huckepack trailers and 600 own trucks. In 2018 our turnover exceeded €630 million.

Due to our growth ambitions, our Nordics branch in Turku is hiring a Sales Manager (Sweden).

By joining our Turku team you will be able to get a prime perspective at the world of logistics from one of the premier European logistic services providers, while developing local Swedish accounts.

 

Read more

Customer Service Trainee

Location : Turku, Finland
Job area: Office
Date: March 8, 2019

Ewals Cargo Care is a Dutch logistics service provider established in 1906. In Europe the Ewals Group employs 2.300 employees within 18 countries and 50 sites. We operate with 3.850 Mega Huckepack trailers and 600 own trucks. In 2018 our turnover exceeded €630 million.

Due to our growth ambitions, our Nordics branch in Turku is hiring a Customer Service Trainee (Sweden).

Ewals Cargo Care Turku has an immediate opportunity for a Customer Service (Sweden).

By joining our Turku team you will be able to get a prime perspective at the world of logistics from one of the premier European logistic services providers, while carrying Swedish customers’ service.

 

Read more

Administratief Medewerker (Fulltime)

Location : Tegelen, Netherlands
Job area: Office
Date: March 27, 2019

Ben jij op zoek naar een actieve en afwisselende baan? Werk je graag in een innovatieve internationale omgeving waar de sfeer collegiaal en informeel is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Over je nieuwe werkgever en team
Ewals Cargo Care is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1906 en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie. Het heeft een Europees intermodaal netwerk met een sterke focus op het inrichten en optimaliseren van logistieke ketens. Bij Ewals werken circa 2200 medewerkers vanuit 17 vestigingen uit heel Europa. Daarnaast beschikken we over 650 eigen trucks en 3000 trailers. Ondanks de grootte van het bedrijf, zijn er intern korte communicatielijnen. Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeert ook in de ontwikkeling van de werknemers.
Bekijk eens dit filmpje voor meer informatie over de organisatie.

Wij zoeken ondernemende, enthousiaste medewerkers die binnen een vooruitstrevend en innovatief bedrijf met ons mee willen groeien. Voor onze vestiging in Tegelen zijn we op zoek naar:

Administratief Medewerker (Fulltime)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een tijdig, correct en compleet cost budget naar de vervoerdata.

Taken en verantwoordelijkheden o.a.

  • Het crediteren van vervoerders
  • Het calculeren van kosten van derden
  • Controleren van facturen
  • Inkomende rekeningen controleerbaar en betaalbaar maken voor accounts
  • Oplossen en beantwoorden van verzoeken en vragen van vervoerders, collega’s en klanten
Read more